Despre noi

S.C. Eurobyota Construct S.R.L. este situata in comuna Hemeiusi, Jud. Bacau. (detalii)

Societatea a fost infiintata in anul 2005 si isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, respectiv al constructiilor din lemn.

Principalul obiect de activitate al societatii este constructia caselor din lemn.

Pe langa acesta insa, firma realizeaza si cabane, casute, foisoare, terase, mobilier si elemente decorative pentru gradina ,imprejmuiri, precum si alte constructii, toate pe structura din lemn.

De asemenea, societatea comercializeaza, prin intermediul lantului de magazine Dedeman, lambriuri de rasinoase cu diferite dimensiuni, precum si alte elemente de contructii cum ar fi: coltare, plinte, pazii, dusumele, baghete si grinzi lamelare.

Eurobyota Construct ofera clientilor sai servicii complete la standarde ridicate, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti.

Oferta pe care o punem la dispozitia clientilor nostri cuprinde solutii la cheie pentru orice tip de constructie din lemn : case de locuit, case de vacanta, casute, cabane si vile.

Echipele noastre de muncitori asigura montarea constructiilor din lemn in orice regiune a tarii, unde suntem solicitati.

De ce am ales lemnul?

Confortul lemnului:

O constructie din lemn imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi. Nu uitati ca la construirea unei case traditionale se foloseste apa, iar peretii unei astfel de constructii se usuca in 10-24 luni.

In plus, construind din lemn, castigati in jur de 5-7% de suprafata utila in raport cu o constructie umeda. De asemenea, lemnul permite o mare libertate arhitecturala la conceptia casei dvs.

Rezistenta la cutremur:

Principiul de transmitere al greutatii este acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice.

Acest fapt, impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter.

Performantele logistice ale lemnului:

Constructiile din lemn se caracterizeaza printr-o pre-fabricare in uzina (usi, ferestre, sarpanta, osatura...).

Transportul si montajul acestor diferite elemente sunt relativ usoare. In plus, rapiditatea cu care se monteaza o casa din lemn reduce in mod considerabil durata santierului. Va veti putea muta deci in noua casa, mult mai repede.

Trainicia unei constructii din lemn:

Trainicia unei constructii din lemn nu mai este de demonstrat. Anumite case sau ferme dateaza din secolul al XI-lea, exista si acum, sunt exemple graitoare.

Concluzie:

Lemnul este un material de constructie performant. Nu ne putem imagina in ziua de astazi, o constructie de calitate, cu o mare putere izolanta, altfel decat din lemn.